00130
MICCI Ultra wings Night
Termék kód 00530
Logisztikai információk
 A betét hossza 235 mm +-5%
 A betét méretei 95x155x95 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004300843
A karton vonalkódja 18594004300840
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 9 x 6 x 9 cm
Csomag súlya 70 g
betét mennyisége / csomag 8 db
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely a nagy nedvességmegkötő tulajdonságával garantálja a tökéletes szárazságot és biztonságot. Kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal kényelmes és zavartalan pihenést, biztonságos menstruációs védelmet biztosít az éjszakai használat során.

A Micci Ultra wings Night egészségügyi betét alkotóelemei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújtanak az allergiás reakciók ellen. A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és kiemelten nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kényelmes érzést biztosít a rendszeres, hosszabb éjszakai használata során.

A Micci Ultra wings Night betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló, magas nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol speciálisan a Micci Night termékekre kifejlesztett nagy hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását a hosszabb éjszakai használat során.

A Micci Ultra wings Night termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért a hosszabb – csere nélküli – használata során megelőzhető és elkerülhető az ehhez kapcsolódó allergiás bőrreakció is.

A betétek puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

A Micci Ultra wings Night egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet, valamint diszkréciót biztosít a menstruáció során.

A Micci Ultra wings Night termék főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • speciális, nagy nedvességmegkötő tulajdonságú (szuperabszorbens) réteg,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg,
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes

Próbálja ki Micci Ultra wings Night egészségügyi betétünket, hogy a diszkréció mellett megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és teljes éjszakai biztonság érzését is a nehéz napokon!