CARIN Normal

Normál vastagságú, szárnyak nélküli intimbetét. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet nyújt.

CARIN Normal wings

Normál vastagságú, szárnyas intimbetét. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet nyújt.

CARIN Ultra

Ultravékony, szárnyas intimbetét. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja a diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

CARIN Ultra – DUO PACK

Ultravékony, szárnyas intimbetét. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

CARIN Ultra – Kamille

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális kamillavirág illatanyag kivonatot tartalmaz, amely garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését.

CARIN Ultra – Kamille DUO PACK

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális kamillavirág illatanyag kivonatot tartalmaz, amely garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését.

CARIN Ultra – Green Tea

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális zöldtea illatanyag kivonatot tartalmaz, amely finom és diszkrét illatanyaga garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését.

CARIN Ultra – Aloe Vera

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális Aloe Vera illatanyagot tartalmaz. A finom és diszkrét illatanyag garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését.

CARIN Ultra – DEO

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely egy enyhe illatanyag kivonatot tartalmaz. A finom és diszkrét illatanyag garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését.

CARIN Ultra – AntiSeptic

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely a speciális AKTÍV OXIGÉN molekuláknak köszönhetően semlegesíti a kórokozókat és a kellemetlen szagokat.

CARIN Ultra – ProBiotic

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális probiotikum-kultúrát tartalmaz, ezáltal támogatja a hüvelyflóra természetes védekező mechanizmusát.

page 1 of 2