FIDE Extra Save
FIDE Extra Save
Termék kód 0026
Logisztikai információk
A betét hossza 275 mm +-5%
A betét méretei 110x100x110 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004301345
A karton vonalkódja 18594004301342
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 18 x 7 x 25 cm
Csomag súlya 230 g
betét mennyisége / csomag  20 db
Lejárati idő A gyártástól számított   3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Szülés utáni napokban, valamint műtéti beavatkozás után maximális biztonságot  nyújt. Extra hosszúságú , nagy nedvszívó képességű, pamutszerű (non woven) fedőréteggel. Nagy légáteresztő képességű, ragasztószalag nélkül.

A Carin egészségügyi betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Carin betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvesség megkötő réteg – szuperabszorbens – található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét, elvezetését és maximális megtartását a használat során.

A Carin Normal termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhetők és elkerülhetők az allergiás bőrreakciók.

A Carin termékek főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes

 

Próbálja ki FIDE Extra Save egészségügyi betétünket, betétünket, hogy a diszkréció mellett megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!