00153
MICCI Ultra wings DEO
Termék kód 00153
Logisztikai információk
 A betét hossza  235 mm +-5%
 A betét méretei  95x155x95 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004300966
A karton vonalkódja 18594004300963
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 9 x 6 x 9 cm
Csomag súlya 68 g
betét mennyisége / csomag 10 db
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely egy enyhe illatanyag kivonatot tartalmaz. A tökéletes szárazság és biztonság mellett, a finom és diszkrét illatanyag garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését. Kialakításából adódóan a betét tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal észrevétlen marad. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

A Micci Ultra wings Deo egészségügyi betét alkotóelemei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújtanak az allergiás reakciók ellen. A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

Az enyhe illatanyag kivonat a betét hátulján speciális megoldással került elhelyezésre, így a bőrrel egyáltalán nem érintkezik, elkerülve ezzel az esetleges allergiás reakciókat. A finom és diszkrét illat a betét kicsomagolása után a nedvesség és a testhő hatására aktiválódik.

A Micci Ultra wings Deo betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak a speciális réteghez kapcsolódva egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását a használat során.

A betétek puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

A Micci Ultra wings Deo egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet biztosít, valamint kellemes és friss illatot áraszt, ezzel segítve az észrevétlen és diszkrét alkalmazást a menstruáció során.

A Micci Ultra wings Deo termék főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg,
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • kellemes és diszkrét illat

Próbálja ki Micci Ultra wings Deo egészségügyi betétünket, hogy a kellemes és diszkrét illatot árasztó betét alkalmazása során megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!