carin-light-incontinence_00521
CARIN Light Incontinence
Termék kód 00521
Logisztikai információk
A betét hossza 230 mm +-5%
A betét méretei 95x155x95 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004301048
A karton vonalkódja 18594004301045
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 13 x 7,5 x 9 cm
Csomag súlya 100 g
betét mennyisége / csomag 8
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Vékony, szárnyas inkontinencia betét, amely kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal észrevétlen marad. A kitűnő és nagy nedvszívó képességének köszönhetően, diszkrét és biztonságos védelmet nyújt enyhébb inkontinencia esetén.

A Carin Light Incontinence betét alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). Az inkontinencia betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely légáteresztő tulajdonsággal rendelkezik, valamint a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Carin inkontinencia betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú (kb. 500 lm) nedvesség megkötő réteg – szuperabszorbens – található. Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét, elvezetését és maximális megtartását a használat során.

A Carin inkontinencia betét szélein kiemelten hatékony szivárgás elleni védelem került kialakításra (Leakage protection), amely megakadályozza, hogy – az akár teljesen telített betétből is – a nedvesség és egyben a kellemetlen szagok kijussanak a ruházatra.

A Carin inkontinencia betétek nem tartalmaznak semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használatuk során megelőzhetők és elkerülhetők az ehhez kapcsolódó allergiás bőrreakciók is.

A betét puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

A Carin inkontinencia betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet, valamint diszkréciót biztosít az enyhébb vizelettartási problémák kezelése során.

A Carin inkontinencia betét főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó (kb. 500 ml),
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg (Super soft),
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes
  • kiemelkedő szivárgás elleni védelem (Leakage protection)

Próbálja ki a Carin Light Incontinence betétünket, hogy a diszkréció mellett megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is!

Tartósan fennálló inkontinencia probléma esetén kérjük, konzultáljon orvosával!