Termékeink kiemelkedően magas minősége a következő elveken alapul:

  • Gyártó partnereink több nemzetközi elismerésben részesültek, fejlett gépparkjuk és gyártási folyamataik révén a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák. Cégünknek kiemelten fontos, hogy partnereink nemzetközi, európai minősítésekkel rendelkezzenek, értve ezalatt mind a felhasznált alapanyagokat, a gyártási folyamatokat, folyamatszervezést, valamint a késztermékek minőségi bevizsgálását egyaránt.                       Több gyártó partnerünk egyedülálló fejlesztését az Iparjogvédelmi Hivatal védi.
  • A gyártási folyamatok teljes egészében “emberi kéz érintése nélkül”, valamint nagyon szigorú higiéniai feltételeknek eleget téve zajlanak.              A technológiai fejlődésnek és elvárásoknak megfelelően, az alapanyagok és nyersanyagok felhasználása során – a mikrobiológiai tisztasági kritériumokat is figyelembevéve – kizárólag a kiemelkedően jó minőségű alapanyagok kerülnek gyártásba, ezzel biztosítva a késztermékek kiemelkedő minőségét.

 Fogyasztói elismerés:

2007-ben a FIDE cég az ultra vékony egészségügyi betét termékeivel elnyerte a fogyasztók döntése alapján (Consumer Choice 2007) „A legjobb innováció 2007″ címet.

Társadalmi szerepvállalás

A Casa Exatherm és a képviselt gyártók közös érdekeinek legfontosabb célja a lehető legmagasabb fogyasztói elégedettség elérése, ugyanakkor arra törekszünk, hogy a társadalom számára előnyösek legyünk – különösen a fogyatékkal élők felé, akik számára cégünkhöz hasonlóan gyártó partnereink is több munkalehetőséget teremtettek az elmúlt évek során. Továbbá anyagi jellegű támogatást is nyújtanak árvaházakban nevelkedett gyermekeknek.

Környezettudatosság

Gyártó partnereinkkel szoros együttműködésben mind a termékek gyártásánál, csomagolásánál és szállításánál, mind a termékfejlesztések során arra törekszünk, hogy minél kevesebb, a környezetet terhelő veszélyes hulladék keletkezzen.