00124
MICCI Ultra wings TOP DRY
Termék kód 00124
Logisztikai információk
 A betét hossza  235 mm +-5%
 A betét méretei  95x155x95 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004300560
A karton vonalkódja 18594004300567
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 9 x 6 x 9 cm
Csomag súlya 68 g
betét mennyisége / csomag 9 db
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális kialakítású DRYTEX fedőfelületével garantálja a tökéletes szárazságot és biztonságot. Kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal észrevétlen marad. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

A Micci Ultra wings TOP DRY egészségügyi betét alkotóelemei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújtanak az allergiás reakciók ellen. A betét bőrrel érintkező felülete egy speciális kialakítású DRYTEX réteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetést biztosít. Ennek eredményeként száraz és kényelmes érzést biztosít, ezáltal csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Micci Ultra wings TOP DRY betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak a speciális réteghez kapcsolódva egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását a használat során.

A Micci Ultra wings TOP DRY termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhető és elkerülhető az ehhez kapcsolódó allergiás bőrreakció is.

A betétek puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

A Micci Ultra wings TOP DRY egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet, valamint diszkréciót biztosít a menstruáció során.

A Micci Ultra wings TOP DRY termék főbb jellemzői:

  • speciális, prémium szárazságot biztosító (DRYTEX) réteg,
  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes.

Próbálja ki Micci Ultra wings TOP DRY egészségügyi betétünket, hogy a diszkréció mellett megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!