carin-ultra-camomile-duo_00553
CARIN Ultra wings Kamille – DUO PACK
Termék kód 00553
Logisztikai információk
A betét hossza 235 mm +-5%
A betét méretei 95x155x95 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004300980
A karton vonalkódja 18594004300987
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 9 x 13 x 9 cm
Csomag súlya 140 g
betét mennyisége / csomag 18
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Ultravékony, szárnyas intimbetét, amely speciális kamillavirág illatanyag kivonatot tartalmaz. A tökéletes szárazság és biztonság mellett, a kamillavirág finom és diszkrét illatanyaga garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését. Kialakításából adódóan a betét tökéletesen követi a test vonalát, ezáltal észrevétlen marad. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

A Carin Ultra wings Kamille – DUO PACK egészségügyi betét alkotóelemei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújtanak az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A kamillavirág illatanyag kivonat a betét hátulján speciális megoldással került elhelyezésre, így a bőrrel egyáltalán nem érintkezik, elkerülve ezzel az esetleges allergiás reakciókat. A kamillavirág finom és diszkrét illatanyaga a betét kicsomagolása után a nedvesség és a testhő hatására aktiválódik.

A Carin Ultra wings Kamille – DUO PACK betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak a speciális réteghez kapcsolódva egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását a használat során.

A betétek puha szárnyain és a hátulján található rögzítőcsíkok hatékony és erős rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

A Carin Ultra wings Kamille – DUO PACK egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet biztosít, valamint kellemes illatot áraszt, ezzel segítve az észrevétlen és diszkrét alkalmazást a menstruáció során.

A Carin Ultra wings Kamille – DUO PACK termék főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg (Super soft),
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • kellemes és diszkrét kamillavirág illatanyag a betét hátulján,
  • gazdaságos csomagolás

Próbálja ki Carin Ultra wings Kamille – DUO PACK egészségügyi betétünket, hogy a kellemes és diszkrét illatot árasztó betét alkalmazása során megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!