micci_00225
Micci Classic Plus
Termék kód 00225
Logisztikai információk
 A betét hossza  235 mm +-5%
 A betét méretei  90x155x90 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004300638
A karton vonalkódja 28594004300632
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 9 x 6,5 x 20,5 cm
Csomag súlya 85 g
betét mennyisége / csomag 10 db
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Normál vastagságú, szárnyas intimbetét, amely anatómiai kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, erős rögzítésének köszönhetően magas aktívitás során sem mozdul el a fehérneműben.
A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet nyújt.

A Micci egészségügyi betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen. A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Micci betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvesség megkötő réteg – szuperabszorbens – található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét, elvezetését és maximális megtartását a használat során.

A Micci Classic Plus termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhetők és elkerülhetők az allergiás bőrreakciók.

A betét puha szárnyain és a hátulján található erős ragasztócsíkok hatékony rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben. Ez kiemelt komfortérzetet nyújt és védi a fehérneműt is.

A Micci Classic Plus egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet biztosít a menstruáció során.

A Micci termékek főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg,
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes,
  • erős rögzítés, maximális komfortérzet

Próbálja ki Micci Classic Plus egészségügyi betétünket, hogy megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!!