micci_00104
Micci Classic Night
Termék kód 20104
Logisztikai információk
 A betét hossza  275 mm +-5%
 A betét méretei  110x100x110 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004300546
A karton vonalkódja 28594004300540
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 10 x 7 x 25 cm
Csomag súlya 116 g
betét mennyisége / csomag 10 db
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Normál vastagságú, extra hosszúságú és extra nedvszívó képességű, szárnyak nélküli éjszakai intimbetét. Anatómiai kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, erős rögzíthetőségének köszönhetően magas aktívitás során sem mozdul el a fehérneműben. Kényelmes és zavartalan pihenést, magasfokú menstruációs védelmet biztosít az éjszakai használat során.

A Micci egészségügyi betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen. A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és kiemelten nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kényelmes érzést biztosít, valamint a természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, hosszabb éjszakai használata során.

A Micci Night betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló, magas nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol speciálisan a Micci Night termékekre kifejlesztett nagy hatékonyságú nedvességmegkötő – szuperabszorbens – összetevő található. Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását, valamint a betét extra hosszúságú, amely biztosítja a nagyobb mennyiségű nedvesség felvételét is a hosszabb éjszakai használat során.

A Micci Night termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért a hosszabb – csere nélküli – használata során megelőzhető és elkerülhető az ehhez kapcsolódó allergiás bőrreakció is.

A betét hátulján található széles és extra erős rögzítőcsíkok hatékony rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét nagy igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

A Micci Night egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet biztosít a menstruáció során.

A Micci Night termékek főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • speciális, nagy nedvességmegkötő tulajdonságú (szuperabszorbens) réteg,
  • extra hosszúságú betét,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg,
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes,
  • extra erős rögzítés a fehérneműhöz.

Próbálja ki Micci Classic Night egészségügyi betétünket, hogy megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!