00538
CARIN Slip Anatomic Super Comfort – Gereen Tea
Termék kód 00538
Logisztikai információk
A csomag vonalkódja 8594004301475
A karton vonalkódja 18594004301472
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 7,2 x 9,7 x 15,5 cm
Csomag súlya 108 g
betét mennyisége / csomag 45 db
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Ultravékony, anatómiai kialakítású tisztasági betét, amely speciális zöldtea illatanyag kivonatot tartalmaz. A tökéletes szárazság, biztonság, kényelem és intim frissesség mellett, a zöldtea finom és diszkrét illatanyaga garantálja a kellemetlen szagok elfedését és semlegesítését. Tökéletesen követi a test vonalát, erős rögzítésének köszönhetően magas aktívitás során sem mozdul el a fehérneműben.

A Carin Slip Anatomic Super Comfort – Green Tea tisztasági betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony és gyors nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes intim frissességet biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását az egésznapos használat során.

A kamillavirág illatanyag kivonat a betét hátulján speciális megoldással került elhelyezésre, így a bőrrel egyáltalán nem érintkezik, elkerülve ezzel az esetleges allergiás reakciókat. A kamillavirág finom és diszkrét illatanyaga a betét használata során a nedvesség és a testhő hatására aktiválódik.

A Carin tisztasági betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, amely biztosítja a nedvesség gyors felvételét és maximális megtartását.

A Carin Slip Anatomic Super Comfort – Green Tea termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhetők és elkerülhetők az ehhez kapcsolódó allergiás bőrreakciók.

A tisztasági betét hátulján található erős ragasztócsíkok hatékony rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben. Ez kiemelt komfortérzetet nyújt és védi a fehérneműt is.

A Carin Slip Anatomic Super Comfort – Green Tea tisztasági betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem maximális diszkréciót biztosít, valamint kellemes illatot áraszt, ezzel segítve az észrevétlen és diszkrét alkalmazást. Biztonság, kényelem és az intim frissesség érzését nyújtja a menstruációt megelőző illetve az azt követő napokban is.

A Carin tisztasági betét termékek főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg (Super soft),
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes,
  • erős rögzítés, maximális komfortérzet,
  • kellemes és diszkrét kamillavirág illatanyag

Próbálja ki a Carin Slip Anatomic Super Comfort – Green Tea tisztasági betétünket, hogy a kellemes és diszkrét illatot árasztó betét egésznapos alkalmazása során megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és intim frissesség érzését!