00548
CARIN Slip Anatomic Super Comfort
Termék kód 00548
Logisztikai információk
A csomag vonalkódja 8594004301154
A karton vonalkódja 18594004301151
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 7,5 x 9,6 x 16,3 cm
Csomag súlya 138 g
betét mennyisége / csomag 45 db
Lejárati idő A gyártástól számított 3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Ultravékony, anatómiai kialakítású tisztasági betét, amely a kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően tisztaság, frissesség, kényelem és diszkréció biztonságát nyújtja. Tökéletesen követi a test vonalát, erős rögzítésének köszönhetően magas aktívitás során sem mozdul el a fehérneműben.

A Carin tisztasági betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic). A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony és gyors nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes intim frissességet biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását az egésznapos használat során.

A Carin tisztasági betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvesség megkötő réteg – szuperabszorbens – található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét, elvezetését és maximális megtartását.

A Carin Slip Anatomic Super Comfort termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhetők és elkerülhetők az ehhez kapcsolódó allergiás bőrreakciók.

A tisztasági betét hátulján található erős ragasztócsíkok hatékony rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben. Ez kiemelt komfortérzetet nyújt és védi a fehérneműt is.

A Carin Slip Anatomic Super Comfort tisztasági betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem maximális diszkréciót biztosít, valamint a biztonság, kényelem és az intim frissesség érzését nyújtja a menstruációt megelőző illetve az azt követő napokban is.

A Carin tisztasági betét termékek főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg (Super soft),
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes,
  • erős rögzítés, maximális komfortérzet

Próbálja ki a Carin Slip Anatomic Super Comfort tisztasági betétünket, hogy megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és intim frissesség érzését az egésznapos használat során!