norma_aquastop_nagy
NORMA – Aqua Stop Swimming tampon
Termék kód 0406
Technikai információk
Termékcsomag Szé/Mé/Ma 5 x 2,6 x 5,3 cm
Termékcsomag súlya 18 g
Tampon mennyisége / termékcsomag 6 db
Lejárati idő A gyártástól számított   5 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó
Logisztikai információk
A csomag vonalkódja 8 594004 301604

Az AQUA STOP Swimming tampont úszáshoz és fürdéshez fejlesztették ki, medencében és természetes vizekben – legyen az édes- vagy tengervíz – egyaránt használható.

A szabadalmaztatott Aqua Block technológiával hidrofób (víztaszító) gátat alakítottak ki, amely a tampon alsó végében kialakított tiszta, gyógyszerészeti vazelinolaj réteg segítségével gátolja a szennyezett ill. klórozott víz hüvelybe jutását, ezzel csökkentve a fertőzések kialakulásának veszélyét, illetve a klór okozta irritációt.

A Norma – Aqua Stop Swimming tampon különleges funkciójának köszönhetően, megfelelő védelmet nyújt a vízi sportok kedvelőinek, de a vízparti nyaralást és wellnesst is biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti.
Használata megegyezik más tamponokéval, az úszás vagy fürdés idejére elegendő biztonságot nyújt, azonban a normál méretű tampon a speciális vízzáró réteg miatt csak a mini tamponéval megegyező nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért vízzel érintkező alkalmazását követően azonnal, illetve egyéb esetben is a gyakoribb cseréje javasolt.

Próbálja ki NORMA – Aqua Stop Swimming tampon termékünket, hogy – nem csak a nehéz napokon – biztonságban és kényelemben tölthesse idejét akár a vízhez kapcsolódó sportok, vagy az egyéb aktív kikapcsolódások alkalmával is!