micci_00101
Micci Classic 8
Termék kód 00101
Logisztikai információk
A betét hossza  235 mm +-5%
 A betét méretei  95x85x95 mm +-5%
A csomag vonalkódja 8594004300539
A karton vonalkódja 38594004300530
Csomag mérete
Csomag Szé/Mé/Ma 8,5 x 5,5 x 20,5 cm
Csomag súlya64 g 64 g
betét mennyisége / csomag 8 db
Lejárati idő A gyártástól számított   3 év
Raktározási szabály Száraz helyen tárolandó

Normál vastagságú, szárnyak nélküli intimbetét, amely anatómiai kialakításából adódóan tökéletesen követi a test vonalát, extra erős rögzítésének köszönhetően magas aktívitás során sem mozdul el a fehérneműben. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet nyújt.

A Micci egészségügyi betétek alkotóelemei és bőrrel érintkező felületei teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen. A betét bőrrel érintkező felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

A Micci betétek belsejében elhelyezkedő, kiváló nedvszívó képességű rostszálak egyenletesen és gyorsan vezetik el a nedvességet a betét belsejébe, ahol egy speciális magas hatékonyságú nedvesség megkötő réteg – szuperabszorbens – található.  Ez biztosítja a nedvesség gyors felvételét, elvezetését és maximális megtartását a használat során.

A Micci Classic termék nem tartalmaz semmilyen mesterséges illatanyag adalékot, ezért használata során megelőzhetők és elkerülhetők az allergiás bőrreakciók.

A betét hátulján található széles és extra erős rögzítőcsíkok hatékony rögzítést biztosítanak, ennek köszönhetően a betét aktív igénybevétel során sem tud elmozdulni a fehérneműben.

A Micci Classic egészségügyi betét a kiemelkedő minőségi tulajdonságainak köszönhetően nem csupán óvja bőrét, hanem száraz és kényelmes érzetet biztosít a menstruáció során.

A Micci termékek főbb jellemzői:

  • kitűnő és gyors nedvszívó és hatékony nedvesség megtartó,
  • prémium szárazságot biztosít,
  • extra puha, bőrrel érintkező finom pamutréteg,
  • antiallergén és 100% klórmentes,
  • adalék és illatanyag mentes,
  • extra erős rögzítés a fehérneműhöz.

 

Próbálja ki Micci Classic egészségügyi betétünket, hogy megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!