Forradalom az intim higiéniában!

Intim higiénia

Szerte a világon sok nő szenved különböző hüvelygyulladástól, amely váladékozással és jelentős kellemetlenségekkel jár. A FIDE cég a Pharmaceutical Biotechnology nevű biotechnológiai vállalattal közösen végzett tudományos kutatásai olyan eredményre vezettek, amelyek a női intim higiénia új szintjét teremtik meg. Sokévi kutatást követően a női intim higiéniai termékeket gyártó FIDE cég egy forradalmian új terméket vezet be a piacra: a Carine ProBiotic egészségügyi betétet, amely élő, hasznos lactobacillus baktériumot tartalmaz.

Miért ötvözzük a női egészségügyi betétet és a lactobacillust?

Testünk elengedhetetlen lakói a lactobacillusok. Nemcsak a bélflóra szerves részei, az egészséges hüvelyflóra is elképzelhetetlen nélkülük. A lactobacillusok jelentős szerepet játszanak a hüvely nyálkahártyájában antimikrobiális anyagok termelésével, és kiemelt szerepük van a hüvelyre jellemző savas közeg létrehozásában, aminek elsődleges szerepe van abban, hogy megvédje az érzékeny hüvelynyálkahártyát más, nem kívánt bakteriális- és gombafertőzésektől. A hüvelynyálkahártya és lactobacilus lakóinak egyensúlya számos oknál fogva megbillenhet, ilyen az antibiotikum szedése, a hormonális változások (pl: terhesség, fogamzásgátlók, változókor, stb), a szoros ruházat viselése (pl: tangabugyi), az uszoda és fürdők használata, illetve a sterssz is. Sőt, maguk a menstruációs ciklusok is olyan hormonális változásokkal járnak, amelyek révén a hüvely mikrokörnyezete állandóan változik. A velünk élő baktériumoknak ezekhez a változásokhoz mind alkalmazkodniuk kell a túlélés érdekében, erre azonban nem mindig képesek. Ha a jótékony baktériumok elpusztulnak, a hüvelynyálkahártya védtelenné válik, és a hüvelyben nem kívánt kórokozók szaporodhatnak el, ami gyulladáshoz vezet. A Carine ProBiotic betétek az ilyen helyzetben megerősíthetik a hüvelynyálkahártyát az egészséges állapot fenntartásához szükséges lactobacillusok biztosítása által.

Kik számára készül a Carine ProBiotic női egészségügyi betét?

Carine ProBiotic betét alkalmas rendszeres használatra, mind olyan egészséges nők számára, akik meg szeretnék védeni intim higiéniájukat, mind pedig olyan nők számára, akik bakteriális vagy gombás eredetű hüvelyi problémával küzdenek.

Miért megfelelőek a női egészségügyi betétek hüvelygyulladástól szenvedő nők számára?

A Carine ProBiotic egészségügyi betét olyan természetes baktériumokat juttat a hüvelyi mikrokörnyezetbe, amelyek a gyulladás miatt hiányoznak.

Miért használhatják ezeket az egészségügyi betéteket egészséges nők is?

Ezeket az egészségügyi betéteket olyan nők is használhatják rendszeresen, akik aktívan tenni szeretnének intim higiéniájuk megőrzése érdekében, és jól ismerik a probiotikumok testükre gyakorolt kedvező hatását. Nincsen kényelmesebb vagy jobb módja a hüvelyflóra hasznos baktériumokkal való táplálásának, mint olyan higiéniai betétek alkalmazása, amelyek szoros kapcsolatban vannak a test intim részével. A lactobacillus hüvelyflórába juttatása teljesen természetes folyamat. A Carine ProBiotic egészségügyi betétek egészséges nőknél megakadályozzák a gyulladások kialakulását, így megelőzésként szolgálnak, főleg menstruáció, stressz vagy más olyan körülmény esetén, amelyek fokozzák a gyulladás kockázatát.

Szagtalanítás

Sok nő tart attól, hogy a hagyományos egészségügyi betétek használatát vagy a folyamatos gyulladást kellemetlen illatok kísérik. A vér bomlása és a váladékképződés, valamint a nemkívánatos baktériumok elszaporodása miatt kellemetlen szagok keletkeznek. Ezzel szemben a jótékony, probiotikus Lactobacillus baktériumok gátolják a nemkívánatos, káros baktériumok szaporodását, ezáltal csökkentik a kellemetlen szaggal járó bomlási folyamat hatásait. A legfrissebb kutatások azt igazolták, hogy a probiotikumok alkalmazása ugyanolyan hatékony az izzadás okozta kellemetlen szagok ellen is. Összefoglalva, a Carine ProBiotic egészségügyi betét jótékony hatású probiotikumokat juttat a női test intim részére, amelyek a leginkább hajlamosak kellemetlen szagok kibocsátására. A probiotikumok egyértelműen képesek meggátolni a nemkívánatos baktériumok szaporodását, amelyek mind a kellemetlen szagokért, mind pedig a gyulladásokért felelősek.

Milyen gyakran használjanak a nők egészségügyi betétet?

Carine ProBiotic egészségügyi betétet rendszeres használatra tervezték, nemcsak olyan nők számára, akik hüvelygyulladástól szenvednek, hanem azok számára is, akik egyébként aktívan tenni szeretnének intim higiéniájuk megőrzése érdekében. Kedvező árának köszönhetően helyettesíteni tudja a hagyományos egészségügyi betéteket, amelyek egyetlen funkciója a menstruációs vér vagy váladék elnyelése. A Carine ProBiotic egészségügyi betétet a hüvelygyulladás és a kellemetlen viszketés, bizonyos esetekben az azt kísérő váladékozás megelőzésére ajánljuk.

Tudta, hogy a hüvelygyulladás:

  • a nők több mint 75%-át érinti?
  • ebből minden második nőnél visszatérő problémát okoz?
  • leggyakoribb kiváltója a Candida gomba és a Gardnerella baktérium?
  • sikeresen kezelhető lactobacillus kultúrákkal, amelyek visszaállítják a hüvely mikrokörnyezetét?
  • rendszerint a hüvelyi mikrokörnyezet pH-értékének változásával jár, és a probiotikumok képesek a lelki tényezők okozta zavar hatásait semlegesíteni?

Termékünk az egészségügyi betétek és a probiotikumok különleges ötvözete.